Verwondering
Verhalen
Verbeelden
Van mij, over jou, over de natuur, over je bedrijf, over...

Het maakt niet uit. Overal zitten verhalen in en die mogen het daglicht zien.
Foto's puur voor jezelf, voor je website, voor iedereen.
Ik ga graag met je in gesprek over wat ik hierin voor je kan betekenen.
Kijk ondertussen rond op mijn website, of ga door mijn foto's op instagram.

Praktische informatie

Ik ben werkzaam in Bergen e.o. Ik werk vanuit de oude Brandweerkazerne, die ik kan omtoveren tot fotostudio. Uiteraard maak ik ook graag gebruik van de prachtige omgeving van Bergen of kom ik naar je toe.

Ik ben te bereiken op tel.nr. 06-81428960 

of per mail: fotografie@marjoleinmoens.nl

Exposities

Foto's bij Merel2019: Op dit moment hangt er een kleine selectie foto's in de Lunchroom Bij Merel. Een heerlijke plek met fantasievolle lunch, goede brownie en gezellig zitten.

Adres: Plein 78 Bergen NH

 

 

 

 

2018: Kunst10daagse Bergen NH. 'Verlichting'. Samen met Martijn Engelbregt, Moniek Ruis, Merle Wils, Thomas Bogaard, Sjoerd Kaandorp, Friso Vonder en JP Wils. Foto's van stillevens, spelend met licht en beweging.

2018: Ex It. Expositie in de Stadskantine Alkmaar. Laatste kunstexpo vanuit deze locatie, samen met o.a. Judith van Lunsen.

2017: Kunst10daagse Bergen NH. Autonomie. Een vrouwenreis, samen met Moira van Damme. Ontdekken van je autonomie verbeeld. De Kazerne Bergen NH

Flyer kunst10daagse Bergen 2017

2017. Eerste Echte Bergense Kunst1daagse. Een initiatief van de Kazerne Gangers, te weten Martijn Engelbregt, Friso Vonder, Sjoerd Kaandorp en Marjolein Moens. 18 maart 2017

Verder: https://foto.nrc.nl/News/view/het-menselijk-donker-dat-is-interessant?