Raadhuisstraat 2-4, 1861 KS Bergen NH
Bedrijfskunst op maat

Scroll door de fotografiekunst van Marjolein Moens haar fotografie en laat je meevoeren door de simpele schoonheid van alledaagse momenten. Ontdek de verhalen achter haar beelden en geef uw werkruimte een flinke dosis visuele inspiratie.

Bedrijfskunst fotografie

Zakelijke Fotografie voor op kantoor

Marjolein heeft een uitgebreide catalogus aan natuur en serie fotografie. Zij kan echter ook een serie op aanvraag maken. Hiermee creëert Marjolein een collage of serie beelden die ingezet kunnen worden op verschillende plaatsen binnen het bedrijf.

Bedrijfskunst op maat
  • Kantoor en Vergaderruimte
  • Lobby, Praktijk- en Wachtruimte
  • Productie- en Werkruimtes
  • Website en bedrijfsuitgaven

Marjolein creeërt fotografie die rust en eenvoud uitstralen, daarbij is er ook een zekere vervreemding gaande omdat je je vaak afvraagt waar je naar kijkt. Haar foto’s verrijken de sfeer op kantoor en inspireren medewerkers.

Bedrijfs fotografie kunst voor op kantoor

Unieke bedrijfs fotokunst van Marjolein Moens zorgt voor sfeer en beleving op kantoor. Verbindend, sfeervol, uniek en inspirerend!

  • Creëert een inspirerende werkomgeving
  • Waardering voor medewerkers en klanten
  • Sfeer en beleving verhogend

Verschillende pakketten en mogelijkheden

Dit is slechts een kleine indicatie van de prijzen. Uiteraard is iedere situatie uniek en wordt de maat, het medium en de hoeveelheid werken geheel aangepast aan uw wensen.

“Breng jouw kantoor tot leven met op maat gemaakte kunst van Marjolein. Ontdek de kracht van unieke kunstfotografie die uw verhaal vertelt. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend gesprek en maak van jouw bedrijfsmuren een meesterwerk!”

Veelgestelde vragen