Raadhuisstraat 2-4, 1861 KS Bergen NH

Op mijn 16e kreeg ik een fototoestel en die nam ik overal mee naar toe. Ik fotografeerde mijn voeten, de beestjes in de tuin, het bijzondere licht dat op een struikje viel. En ook nu kan ik mezelf verliezen in het ongewone van het gewone. Ik stel me vaak voor dat ik op reis ben, terwijl ik me op 2 km van mijn huis bevind.

Het is mijn kracht dat ik een verbinding aan ga met hetgeen ik fotografeer. Het verhaal van de natuur om mij heen, van de vogel in de lucht, van de vrouw op de fiets.

Ik leg met alle liefde het verhaal van u, uw bedrijf of een stukje van uw leven vast.

Verder zijn mijn foto’s te koop.
Neem vrijblijvend contact met mij op, zodat we kunnen overleggen wat u aan fotografie wenst of welke afbeelding u zou willen aanschaffen.

Marjolein Moens